Varga-Flexo Kft.

 

A vállalkozás neve és címe:

Varga-Flexo Kft.
Székhely: H-1171 Budapest, Berky Lili u. 26.
Telephely: H-8693 Lengyeltóti, Rákóczi u. 65.

A vállalkozás rövid bemutatása:

A Varga-Flexo Kft. 1993-ban alakult. Alapítója Varga Endre ekkor már több mint tizenöt éve foglalkozott flexonyomógépek tervezésével és gyártásával. Azzal az elhatározással alapította meg fiával a közös gépgyártó vállalkozását, hogy magyar gyártótól, új flexonyomógépek, laminálók, tekercsvágók és egyedi gépek elsősorban a rotációs technológia területén jó minőségben, elérhető áron kerüljenek a piacra. A Varga-Flexo Kft. azokat az igényeket próbálja kielégíteni, ahol a minőség, a gyors átállás, a gazdaságos üzemeltetés és a rövid időn belüli megtérülés a fő szempontok.

A Kft. központja és szervize Budapesten van és itt található még a hajtástechnika és elektronika kísérleti műhelye is, ahol a legújabb fejlesztéseket teszteljük a beépítés előtt.

A gépek gyártása a cég Lengyeltóti üzemében történik, ahol a kapacitás folyamatos bővítésével, a gyártási technológiák állandó modernizálásával szolgáljuk ki a Megrendelőink növekvő igényeit. A Vevőkkel a kapcsolat nem szakad meg a telepítés után sem, hanem akkor kezdődik igazán: szaktanácsadást, betanítást, azonnali szervizt, alkatrész utánpótlást és folyamatos fejlesztési támogatást nyújtunk részükre.

A Varga-Flexo Kft. gépeinek tervezésénél a fő szempont a minőség mellett az erős váz, az egyszerű kezelhetőség, a legkisebb tekercsváltási és átállási idők, könnyű hozzáférhetőség valamint a gazdaságos működés és gyors megtérülés. Folyamatosan figyeljük és teszteljük a legújabb fejlesztéseket, hogy Ügyfeleink a legmodernebb technikákkal rendelkezzenek.

A Varga-Flexo Kft. ISO 9001:2000 minőségirányítással és ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszerrel dolgozik és minden új gyártású gépünk rendelkezik CE minősítéssel és megfelelőségi nyilatkozattal.

Elérhetőség:

Telefon: +36 1 253 7264, +36 85 431062, Fax: +36 1 253 7263, +36 85 530 117

Email: info@vargaflexo.hu

Web: www.vargaflexo.hu